Nieuw in het gamma

SprintRay, de snelste workflow voor dentaal 3D printen

Tandheelkunde is geëvolueerd. Het is sneller, eenvoudiger en slimmer dan ooit - en SprintRay helpt die innovatie te stimuleren. Verander uw workflows met een echte end-to-end productieoplossing voor tandheelkundige professionals. Van scannen tot afdrukken in minder dan 60 minuten. De wrijvingsloze workflow van SprintRay omvat materialen, ontwerp en productie aan de stoel.

Sprintray Full System 72dpi
Sprint Ra brochure Eng
Ontdek alles over de end-to-end workflow van SprintRay in de brochure!
Download de brochure

Ontdek hoe SprintRay voorop loopt in tandheelkundige innovatie, volledig gericht op end-to-end 3D-printers en workflows voor tandheelkundige professionals. Met een diepgaand begrip van de unieke behoeften van tandheelkundige praktijken, zetten ze zich in voor het leveren van tools die samenwerking, innovatie en bovenal uitstekende klinische resultaten bevorderen.

Het uitgebreide portfolio van SprintRay biedt op workflow gebaseerde oplossingen , inclusief een breed scala aan ontwerpopties, materialen en afdruk ecosystemen . Alles is ontworpen om de efficiëntie van tandheelkundige klinieken en praktijken te maximaliseren. Dankzij het SprintRay Ecosysteem kunnen professionals vertrouwen op de snelste tandheelkundige 3D-printworkflow die momenteel beschikbaar is.

In essentie gelooft SprintRay sterk dat de toekomst van de tandheelkunde digitaal is. Ze zijn er trots op om de reis naar innovatie en succes in de praktijk te ondersteunen als jouw partner.

Sprint Ray Pro95s front
Ontdek het volledige ecosysteem voor de SprintRay end-to-end workflow.
Naar equipment