Codema is een full-service partner met kennis en ervaring voor elke dental professional

Advies op maat

Codema begeleidt u met advies op maat bij de juiste keuze voor uw equipment en apparatuur. Samen kijken we naar de technische mogelijkheden en zorgen we voor een vlekkeloze uitvoering van uw plannen. Na installatie van de apparatuur verstrekken we de nodige opleiding en verzekeren u zo een vlotte start met uw nieuwe apparatuur.

J2 I9646

Vakkundige plaatsing en opstart

Wij beschikken over een eigen installatieservice die zorgt voor de plaatsing, montage en opstart van het equipment en apparatuur, alsook de plaatsing van meubilair in uw praktijk.

Installatiedienst
J2 I9852

Tot uw dienst

Onze eigen technische dienst staat in voor de herstelling van alle apparatuur zowel onsite als inhouse. Codema is een officieel servicepunt voor verschillende kwaliteitsmerken. We beschikken over een repairshop voor kleine apparatuur, hand- en hoekstukken. Bij dringende problemen kan onze technische dienst u ondersteunen met remote live support en u een snelle oplossing bieden.

Kunnen wij u helpen?

Optimale prestaties beginnen met een goed onderhoud

Codema verzorgt het periodiek onderhoud van uw equipment en draagt zo bij aan de bedrijfszekerheid en lange levensduur van uw apparatuur. Om u te ontzorgen kunnen wij u contacteren wanneer een onderhoud van uw apparatuur gewenst is.

Onderhoud dental equipment

Financiële flexibiliteit bij investeringen

Codema biedt verschillende flexibele financiële oplossingen zoals leasing en ons Dentarent programma, waarbij we via een renting formule de nieuwste digitale innovaties ter beschikking kunnen stellen voor een vaste maandelijkse huurprijs.

Cooperation analyst chart professional paper economics
J2 I9608

Totale ontzorging van uw project

Codema begeleidt u bij de totale inrichting van uw praktijk. Van idee tot afgewerkt geheel, wij begeleiden u doorheen het volledige proces. Naast ons professioneel advies, een inspirerende showroom, kunnen ook moderne tools zoals design plannen, 3D visualisaties u helpen bij de keuze van de meest geschikte praktijkinrichting. Voor de gehele interieurinrichting kunnen we beroep doen op de expertise van een heel bekwame, professionele externe partner.

Bekijk onze projecten