J2 I9711

Kennis, ervaring en expertise

Codema is uw partner voor zowel de totale inrichting van uw praktijk als de dagdagelijkse work flows. Als familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring willen wij u met professioneel advies helpen bij de keuze van de meest geschikte praktijkinrichting en u informeren over de laatste ontwikkelingen en innovaties op dentaal vlak.

Van idee tot afgewerkt geheel, Codema kan u begeleiden doorheen het volledige proces. Naast een volledig assortiment van equipment en apparatuur kunt u bij Codema ook terecht voor een groot aanbod aan verbruiksmateriaal. Onze professionele adviseurs staan u bij met hun expertise en adviseren u graag over alle mogelijke oplossingen voor uw praktijk. Wij bieden u de meest kwalitatieve merken aan zoals Dentsply Sirona, Melag, Dürr, Saratoga, Komet…

Codema beschikt over een eigen technische dienst voor het leveren, onderhouden en herstellen van tandheelkundige apparatuur. Het team krijgt een doorgedreven opleiding bij elke fabrikant en volgt op regelmatige basis extra opleidingen en bijscholingen.

CODEMA7

Door ons familiale karakter kunnen wij u op een persoonlijke, individuele manier bijstaan voor een perfecte en zorgeloze uitvoering van uw plannen, waarbij u als klant centraal staat. Om u een nog betere dienstverlening te kunnen aanbieden hebben wij een samenwerking met Dental Bauer aangegaan.

Codema by Dental Bauer is uw vertrouwde partner met z’n eigen identiteit en persoonlijk contact, maar geruggesteund met de vele voordelen die de Dental Bauer-groep u kan bieden. Samen willen we met onze expertise en een uitmuntende service streven naar een optimale klantentevredenheid. Door onze samenwerking is de continuïteit verzekerd en is de basis gelegd voor een succesvolle toekomst vol nieuwigheden en innovaties.

Dentalbauer Logo