Fullwidth

Onze dentale merken

Als vooraanstaande distributeur hebben we ons toegewijd aan het leveren van topkwaliteit producten die voldoen aan de hoogste normen in de industrie. Bij Codema willen wij onze tandartsen, orthodontisten en tandheelkundige professionals toegang bieden tot de meest innovatieve en betrouwbare merken op de markt. Ontdek een wereld van kwaliteit en betrouwbaarheid met Codema, uw vertrouwde partner in dental equipment, apparatuur en verbruiksmaterialen.

Codema is gecertifieerd dealer en officieel verdeelpunt van deze dental equipment kwaliteitsmerken:

Dentsply Sirona

Dentsply Sirona is 's werelds grootste fabrikant van professionele tandheelkundige producten en technologieën. Het is hun missie om de tandheelkunde te transformeren om de mondgezondheid wereldwijd te verbeteren, en ze zijn er trots op een voorkeurspartner te zijn van tandartspraktijken, klinieken, tandtechnische laboratoria en geautoriseerde distributeurs over de hele wereld. Dentsply Sirona biedt oplossingen zowel op het gebied van equipment zoals behandeleenheden, röntgen, hygiëne, digital solutions, instrumenten,... alsook allerhande verbruiksmaterialen.

Dentsply sirona dealer

Melag

MELAG staat met meer dan 60 jaar ervaring, staat voor innovatie, duurzaamheid en de hoogste kwaliteit en levensduur van hun producten.

MELAG blijft vasthouden aan hun visie om het werk van hun klanten veiliger en efficiënter te maken met apparaten voor de gehele praktijkworkflow, van autoclaven, thermische desinfectoren, waterbehandelingssystemen tot producten voor de opslag en documentatie van steriele goederen.
Het is hun doel om door hun dagelijks werk patiënten en praktijkteams nog beter te beschermen tegen infecties.
MELAG sluit geen compromissen en garandeert de beste kwaliteit ‘made in Germany’.

Melag dealer

Dürr Dental

Al acht decennia lang ontwikkelt en produceert Dürr uiterst innovatieve systeemoplossingen voor de tandheelkundige markt. Als toonaangevende fabrikant leveren zij krachtige zuigsystemen, compressoren, innovatieve en intuïtief bedienbare digitale systemen voor beeldvorming en hygiënische producten voor elke toepassing. Tot hun klanten behoren alle tandheelkundige experts: van kleine tandartspraktijken tot klinieken of universiteiten met enkele honderden behandelingsunits, alsmede laboratoria. Het is hun doel om hun klanten bij te staan als betrouwbare partner en hen het beste te bieden voor hun individuele behoeften.

Durr dental dealer

Acteon

Met meer dan 70 jaar succes in het bedienen van professionals in de gezondheidszorg met toonaangevende merken zoals Pierre Rolland, Satelec, Sopro, DeGötzen, Owandy en Prodont Holliger, is Acteon een nieuwe versnelde fase van innovatie, expansie en digitalisering ingegaan ten behoeve van haar klanten wereldwijd.

De sleutels tot succes liggen in het combineren van de sterke punten van de drie kerntechnologieplatforms van de groep:

  • Röntgen- en optische beeldvormingssystemen,
  • Gespecialiseerde behandelingsapparatuur en -instrumenten,
  • Farmaceutische producten en gespecialiseerde verbruiksartikelen
Acteon dealer

Fimet

Fimet is een in Finland gevestigd bedrijf, actief in meer dan 50 landen. Hun ontwikkeling, ontwerp en productie zijn gevestigd in Finland.
Fimet gebruikt alleen materialen van de hoogste kwaliteit om state-of-the-art design en ervaring te garanderen. Tijdens hun vier decennia van bestaan ​​hebben ze zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in Europa en daarbuiten.

Fimet biedt unieke oplossingen die niet verkrijgbaar zijn in het productportfolio van bv. Dentsply Sirona, zoals stand-alone patiëntenstoelen en stand-alone Cart units, alsook ergonomische oplossingen zoals behandeleenheden waarvan het artselement bevestigd is aan het plafond.

Fimet dealer

W&H

De internationale W&H Group, met hoofdkantoor in Bürmoos, Oostenrijk, is een wereldleider binnen de tandheelkundige industrie. Passie en innovatie zijn de motor van de fabrikant van medische hulpmiddelen.
Ruim 1.300 medewerkers wereldwijd dragen bij aan de productie van hardware- en softwareproducten voor gebruik in tandartspraktijken, klinieken en laboratoria en bij mond- en kaakchirurgie, waardoor een veilige en vriendelijke patiëntenzorg wordt gegarandeerd. W&H biedt o.a. oplossingen op vlak van instrumenten, endo, prophylaxie en Periodontologie, oral surgery en implantologie, sterilisatie, hygiëne en onderhoud, tandtechnische motoren,...

WH dental dealer

Ook deze dental equipment merken zitten in onze portfolio:

Dentale verbruiksmaterialen

Bij Codema kan u terecht voor een groot aanbod aan dentale verbruiksmaterialen aan de beste prijs en kwaliteit.