Nieuws

Codema by Dental Bauer

Codema en Dental Bauer slaan de handen ineen als Codema by Dental Bauer;
Europees-Belgische tandem van innovatie en service is een feit.

Met meer dan 40 jaar ervaring in de tandheelkundige industrie, kondigt Codema Dental Services met trots een strategische samenwerking aan met Dental Bauer. Deze vooraanstaande speler met hoofdkantoor in Duitsland en meer dan 500 toegewijde medewerkers voegt hierdoor een land toen aan zijn vertegenwoordiging op 43 locaties in vijf verschillende landen waaronder België. Door gezamenlijk in te zetten op digitalisering, positioneert Codema by Dental Bauer zich als een vooruitstrevende kracht die klaar is voor de toekomst van de tandheelkundige industrie.

De twee toonaangevende bedrijven bundelen hun krachten onder de nieuwe naam ‘Codema by Dental Bauer’, met als doel een nog uitgebreidere en geïntegreerde dienstverlening te bieden aan tandheelkundige professionals in heel België. De beslissing voor deze samenwerking komt voort uit de gedeelde visie op het leveren van uitmuntende diensten en producten in de tandheelkundige sector.

Codema by dental bauer wall logo

Enkele kernpunten van de samenwerking:

  1. Verbeterde dienstverlening en ondersteuning: Door de krachten te bundelen, streven Codema en Dental Bauer naar een nog betere ondersteuning en service voor hun klanten.
  2. Uitbreiding productportfolio: De samensmelting van Codema en Dental Bauer resulteert in een aanzienlijke uitbreiding van het productportfolio zowel op het gebied van dental equipment als verbruiksmateriaal.
  3. Volwaardige webshop voor verbruiksmateriaal: een volwaardige webshop voor verbruiksmateriaal is reeds in volle ontwikkeling. Klanten zullen hierdoor makkelijk en efficiënt toegang hebben tot hoogwaardige producten. De introductie is voorzien in februari ‘24.
  4. Continuïteit van Codema-activiteiten en service: Klanten van Codema kunnen blijven rekenen op de vertrouwde activiteiten en services, met de verzekering van een vlekkeloze overgang en voordurende continuïteit.
  5. Sterk merk en distributeur van kwaliteitsvolle producten: De gecombineerde kracht van Codema by Dental Bauer resulteert in een krachtig merk van hoogwaardige producten in de tandheelkundige industrie.
  6. Innovatie op hoog niveau: de synergie stelt beide partijen in staat op hoog niveau te innoveren met als resultaat geavanceerde, innovatieve oplossingen voor de tandheelkundige sector.

Codema by Dental Bauer belichaamt de toewijding naar excellentie, service en vooruitgang in de Belgische tandheelkundige markt en is klaar voor een toekomst boordevol innovatie!