W&H Lara XL

De nieuwe Lara XL overtuigt met nog meer capaciteit (28L), energiebesparende en snelle type B-cycli. Dankzij de connectiviteit en geavanceerde traceerbaarheidsopties is de sterilisator geschikt voor alle individuele behoeften, nu of in de toekomst. Bovendien garandeert de eenvoudige navigatie volledige controle over de workflow, bespaart u tijd en biedt u volledige bescherming voor u en uw patiënten.

Meer info

Lara xl 5

Sterilisatie in 28 minuten

Dankzij Eco Dry+ technologie kan Lara XL instrumenten steriliseren in slechts 28 minuten. Na de sterilisatiecyclus kunnen de instrumenten direct worden gebruikt of worden bewaard.

Volledige traceerbaarheid zonder extra software of computers

EliTrace volgt het hele sterilisatieproces, inclusief welk instrument of instrumentenset met welke cyclus is gesteriliseerd.

Hogere efficiëntie door grotere capaciteit

Met zijn kamer van 28 liter kan Lara XL tot 7 kg verpakte instrumenten of containers van 9 kg opnieuw verwerken. Dankzij het rek met 6 trays is het uiterst flexibel.

Unieke connectiviteit en upgrademogelijkheden

Lara XL is gebaseerd op een uitgekiend en toekomstgericht technisch concept. Wi-Fi- en LAN-verbindingen bieden de mogelijkheid om cyclusrapporten rechtstreeks naar elke pc of smart device te downloaden.

Makkelijk te navigeren

Het Lara XL kleuren touchscreen biedt toegang tot een intelligente menustructuur met een breed scala aan opties.

Automatische watervulling

Een automatische watervulklep maakt het mogelijk om een ​​demineralisatiesysteem aan te sluiten. Handmatig vullen en leegmaken is niet meer nodig.

  • Stroomverbruik: 2000-2400 W
  • Totale afmetingen (br x h x d): 492 x 455 x 614 mm
  • Gewicht: 54 kg
  • Kamergrootte: 28 liter, br 230 x h 230 x d 420 mm
  • Werkbereik: 7 à 15 cycli
  • Aansluitingen: 1 Ethernet poort, 5 USB poorten, geïntegreerde aansluiting voor automatisch vullen met gedemineraliseerd water.