Dentsply Sirona CEREC Primemill

CEREC Primemill maakt tandheelkundig frezen sneller, eenvoudiger en voorspelbaarder. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid en de technische functies kan het systeem opvallend eenvoudig in de tandartspraktijk worden geïntegreerd.

Meer info

Primemill kabinet

Korte frees- en slijptijden

Frees CEREC Zirconia+ restauraties in ca. vijf minuten om waardevolle procestijd te besparen. Snelle freesmodus beschikbaar voor glas- en veldspaatmaterialen en voor hybride/composietblokken.

Hoogwaardige restauraties

CEREC Primemill levert voortreffelijke restauratieranden en gedetailleerde oppervlakken, dus u kunt uw patiënten uiterst precieze, esthetische resultaten bieden. Extra fine milling is beschikbaar voor nog betere detailbewerking van occlusale fissuren en interdentale plaatsen op bruggen.

Eenvoudig integreerbaar

Integreer en delegeer tandheelkundig freeswerk eenvoudig dankzij het gebruiksvriendelijke touchscreen dat u door iedere stap van de workflow, door de voornaamste onderhoudsprocedures en door andere routinetaken leidt.

Breed scala aan indicaties

Met CEREC Primemill kunt u kiezen uit materialen van bijna 50 gevalideerde partners en diverse indicaties vervaardigen, waaronder kronen, inlays, onlays, veneers, bruggen, abutments en chirurgische geleiders.

 • Krachtig touchscreen
 • Het grote 7" touchscreen is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor de machine eenvoudig te bedienen is.
 • Blokscanner
  De blokscanner scant snel de datamatrixcode op de blokken met een compatibele code en versnelt zo de workflow.
 • Super Fast Mode voor kronen van zirkoniumoxide
  Dit innovatieve en unieke proces maakt gebruik van parallel frezen voor maximale snelheid. De modus levert in ongeveer 5 minuten voortreffelijke kronen van zirkoniumoxide, waarmee de verwerkingstijden ten opzichte van de machines van de CEREC MC XL-familie bijna gehalveerd worden.
 • RFID-lezer
  De slijtagestatus van instrumenten wordt geregistreerd, waardoor een veilige workflow gegarandeerd en de productiviteit verhoogd wordt.
 • Uiterst esthetische details
  Nieuwe extrafijne boor van 0,5mm gebruikt in combinatie met zirkoniumoxide- en PMMA-materialen voor het maken van zeer gedetailleerde fissuren en nauwkeurig afgetekende interdentale ruimtes op bruggen.
 • Nat en droog frezen en nat slijpen
  Het unieke scala aan productiemodi maakt optimale materiaalverwerking mogelijk.
 • LED-lichtstrip
  De LED-lichtstrip geeft de gebruiker informatie over de taak en machinestatus.
 • Breed scala aan gevalideerde materialen
  Optimale keuze uit materialen van bijna 50 gevalideerde partners voor typische indicaties aan de stoel.