Dürr Dental Dürr Vistascan Ultra View

Meer vermogen voor maximale efficiëntie. De opslagfoliescanner VistaScan Ultra View van DÜRR DENTAL is een high-end-apparaat dat de hoogwaardige beeldkwaliteit van de PCS-technologie met uitstekende prestaties en toekomstgerichte, innovatieve functies combineert. Het apparaat is met name ontwikkeld met het oog op de hoge vereisten in grotere praktijken en tandheelkundige klinieken.

Meer info

Vista Scan Ultra Anwendung IQ

Parallel scannen met 2 slots

Het nieuwe design van de VistaScan Ultra View zorgt voor een efficiënt gebruik van de scanner zonder compromissen, omdat de fosforplaatjes op 2 slots tegelijkertijd kunnen worden ingelezen. Zo kunt u waardevolle tijd besparen.

Snel en eenvoudig inlezen

Dankzij het easy-toevoerconcept kunnen fosforplaatjes direct na elkaar en zonder tijdsverlies worden ingelezen. De scanslots van de VistaScan Ultra View kunnen met behulp van verwisselbare toevoerdelen eenvoudig op alle intra-orale formaten fosforplaatjes worden aangepast.

Groot glazen touchscreen

Het comfortabele 7-inch kleurenscherm biedt een zeer comfortabele gebruikersinterface.

Uitstekende beeldkwaliteit dankzij PCS

De VistaScan Ultra View kan dankzij PCS-technologie zelfs beginnende cariëslaesies en endodontie-instrumenten op betrouwbare wijze weergeven.

ScanManager – voor een nog efficiëntere werkwijze

Vanaf verschillende werkstations kunnen tegelijkertijd scanopdrachten aan de VistaScan Ultra View worden verstuurd. De gewenste opdracht op het display selecteren, scannen en de bevindingen direct op de pc bekijken.

Scannen zonder pc mogelijk

Dankzij de standalone-modus is werken onafhankelijk van het netwerk mogelijk. De beelden worden tijdelijk op het apparaat opgeslagen en later overgezet naar de database.

Alle intraorale formaten

Met de VistaScan Ultra View kunnen alle VistaScan IQ packs worden gebruikt – van formaat 0 tot 4.

Wififunctionaliteit

Dankzij de geïntegreerde wififunctionaliteit en de LAN-interface kan de scanner zonder problemen in een netwerk worden opgenomen.

  • Scherm: 7” touchscreen
  • Folie formaten: 0 (2 x 3 cm), 1 (2 x 4 cm), 2 (3 x 4 cm), 3 (2,7 x 5,4 cm) en 4 (5,7 x 7,5 cm)
  • Effectieve resolutie (LP/mm): 22 (1100 dpi)
  • Theoretische resolutie (LP/mm) 40 (2000 dpi)
  • Gewicht: ongev. 8 kg
  • Afmetingen (H x Br x D in mm): 391 x 251 x 292
  • Standby functie: ja
  • Interfaces: LAN, draadloos